Winkelwagen Geen producten

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Fotostudio Marks

1. De overeenkomst tussen u en Fotostudio Marks komt tot stand op het moment nadat u:

A. Een bestelling hebt geplaatst via de site www.bestelfotolijst.nl door het volledig invullen van het bestelformulier.

B. Vervolgens op de bestelbutton geklikt hebt, nadat u akkoord bent gegaan met de prijs en verzendkosten.

C. Hierop van Fotostudio Marks op het door u ingegeven e-mailadres een bevestiging hebt ontvangen. (dit betreft de z.g.n. ontvangstbevestiging)

D. De bestelling en de overeenkomst met Studio Marks worden officieel in behandeling genomen nadat u het factuurbedrag hebt overgemaakt en het bedrag per bank is ontvangen door Fotostudio Marks.

2. De Ontvangstbevestiging vermeldt in ieder geval de volgende informatie:

A. Een overzicht van uw bestelling

B. De prijs per besteld product en een totaalprijs van de gedane bestelling

C. Uw naam, woonadres, adres waar het (de) product(en) afgeleverd wordt(en), e-mailadres en telefoonnummer.

3. De administratie van Fotostudio Marks geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan Fotostudio Marks verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van Fotostudio Marks verrichtte leveringen. Fotostudio Marks erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

4. Levering, Transport en - kosten.

A. Alle prijzen voor de aangeboden porducten zijn in Euro's en inclusief omzetbelasting.(BTW) en andere heffingen van overheidswege worden opgelegd.

B. U kunt op het bestelformulier aangeven of u de bestelling wilt komen afhalen in onze winkel te Vianen of dat u de bestelling thuis wilt laten afleveren.

C. Als u aangeeft dat de bestelling bij het door u opgegeven adres bezorgd moet worden, worden t.b.v. de levering verzendkosten in rekening gebracht. Het risico tijdens het transport van het door u bestelde product is voor Fotostudio Marks. Op het moment van aflevering van het product gaat het risico van het product op u over.

5. De levertijd van uw bestelling bedraagt circa 4-10 werkdagen na ontvangst van de betaling. De door Fotostudio Marks opgegeven levertijden zullen niet als fatale termijn te beschouwen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Wanneer de overeengekomen levertermijn, om welke reden dan ook door Fotostudio Marks overschreden wordt, zal Fotostudio Marks u hiervan onmiddellijk schriftelijk of telefonisch in kennis stellen. In dat geval hebt u de bevoegdheid om de overeenkomst met Fotostudio Marks te ontbinden, door dit schriftelijk aan Fotostudio Marks te melden.

6. Afkoelingsperiode

1. Nadat u de bestelling hebt ontvangen, hebt u de bevoegdheid om binnen 7 werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Fotostudio Marks te ontbinden. U hoeft hiervoor geen opgaaf van reden te geven. Hierbij geldt de voorwaarde dat de verpakkingen ongeopend moeten zijn. Deze ontbinding geldt niet voor maatwerk lijsten.

2.Indien u de overeenkomst ingevolge van art. 6.1 wenst te ontbinden, dient u dit vooraf schriftelijk aan Fotostudio Marks te melden. U moet na het ontbinden van de overeenkomst binnen 7 dagen wel zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden van de producten dragen.

3. De betalingen die hebt verricht op het moment dat u de overeenkomst met Fotostudio Marks in gevolgt art. 6.1 en 6.2 van deze voorwaarden hebt herroepen, zal Fotostudio Marks 14 dagen nadat zij het door geretourneerde product heeft ontvangen aan u terugbetalen exclusief de verzendkosten.

4. Fotostudio Marks behoudt zich het recht voor om geretourneerde prodcten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product of een van de producten reeds is geopend, gebruikt of door uw schuld (anders dan die van Fotostudio Marks of de leverancier van het product) is beschadigd.

5. Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Fotostudio Marks schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid uwerzijds te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal Fotostudio Marks u hiervan schriftelijk in kennis stellen. Fotostudio Marks het het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan u terug te betalen bedrag in te houden.

7. Niet goed, geld retour, klachten

1. Alle producten worden gecontroleerd voordat deze naar u verstuurd worden. Mocht er tocht iets niet goed zijn dan kunt u Fotostudio Marks binnen 24 uur na levering schriftelijk (via fax, brief of e-mail) of telefonisch contacten en vragen om herstel, vervanging of levering van het ontbrekende of gebrekkigde gedeelte van het product.

2. Als u een product terug stuurt, dan moet u zelf de kosten van verzending betalen.

3. Alle klachten in verband met de levering, kwaliteit, hoedanigheid van het product of iedere andere klacht, zullen altijd door Fotostudio Marks, in behandeling worden genomen.

4. Fotostudio Marks zal binnen 10 werkdagen de klacht proberen op te lossen. Fotostudio Marks zal u hierover schriftelijk of telefonisch berichten.

8. Privacy
Klantgegevens worden uitsluitend verwerkt in overeenstemming met het privacy beleid. De gegevens zullen alleen gebruikt worden voor het tot stand laten komen van een overeenkomst en zullen onder geen beding vaan derden verstrekt worden.

9. Aansprakelijkheidsuitsluiting
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Alle aanbiedingen, afbeeldingen, prijzen onder voorbehoud van type, scan fouten en/of wijzigingen door de fabrikant.

Download algemene voorwaardenAlgemene voorwaarden Fotostudio Marks

1. De overeenkomst tussen u een Fotostudio Marks komt tot stand op het moment nadat u:

A. een bestelling hebt geplaatst via de site www.bestelfotolijst.nl door het volledig invullen van het bestelformulier.

B.vervolgens op de bestelbutton geklikt hebt, nadat u akkoord bent gegaan met de prijs en verzendkosten.

C.hierop van Fotostudio Marks op het door u ingegeven e-mailadres een bevestiging hebt ontvangen. (dit betreft de z.g.n. ontvangstbevestiging)

D. de bestelling en de overeenkomst met Fotostudio Marks worden officieel in behandeling genomen nadat u het factuurbedrag hebt overgemaakt en het bedrag per bank is ontvangen door Studio Marks.

2. De Ontvangstbevestiging vermeldt in ieder geval de volgende informatie:

A. een overzicht van uw bestelling

B. de prijs per besteld product en een totaalprijs van de gedane bestelling

C. uw naam, woonadres, adres waar het (de) product(en) afgeleverd wrodt(en), e-mailadres en telefoonnummer.

3. De administratie van Fotostudio Marks geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan Fotostudio Marks verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van Fotostudio Marks verrichtte leveringen. Fotostudio Marks erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

4. Levering, Transport en - kosten.

A. Alle prijzen voor de aangeboden porducten zijn in Euro's en inclusief omzetbelasting.(BTW) en andere heffingen van overheidswege worden opgelegd.

B. U kunt op het bestelformulier aangeven of u de bestelling wilt komen afhalen in onze winkel te Vianen of dat u de bestelling thuis wilt laten afleveren.

C. Als u aangeeft dat de bestelling bij het door u opgegeven adres bezorgd moet worden, worden t.b.v. de levering verzendkosten in rekening gebracht. Het risico tijdens het transport van het door u bestelde product is voor Fotostudio Marks. Op het moment van aflevering van het product gaat het risico van het product op u over.

5.De levertijd van uw bestelling bedraagt circa 4-10 werkdagen na ontvangst van de betaling. De door Fotostudio Marks opgegeven levertijden zullen niet als fatale termijn te beschouwen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Wanneer de overeengekomen levertermijn, om welke reden dan ook door Studio Marks overschreden wordt, zal Fotostudio Marks u hiervan onmiddellijk schriftelijk  of telefonisch in kennis stellen. In dat geval hebt u de bevoegdheid om de overeenkomst met Studio Marks te ontbinden, door dit schriftelijk aan Fotostudio Marks te melden.

6. Afkoelingsperiode

1. Nadat u de bestelling hebt ontvangen, hebt u de bevoegdheid om binnen 7 werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Fotostudio Marks te ontbinden. U hoeft hiervoor geen opgaaf van reden te geven. Hierbij geldt de voorwaarde dat de verpakkingen ongeopend moeten zijn.

2.Indien u de overeenkomst ingevolge van art. 6.1 wenst te ontbinden, dient u dit vooraf schriftelijk aan Fotostudio Marks te melden. U moet na het ontbinden van de overeenkomst binnen 7 dagen wel zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden van de producten dragen.

3. De betalingen die u hebt verricht op het moment dat u de overeenkomst met Fotostudio Marks in gevolge art. 6.1 en 6.2 van deze voorwaarden hebt herroepen, zal Fotostudio Marks 14 dagen nadat zij het door geretourneerde product heeft ontvangen aan u terugbetalen exclusief de verzendkosten.

4. Fotostudio Marks behoudt zich het recht voor om geretourneerde prodcten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product of een van de producten reeds is geopend, gebruikt of door uw schuld (anders dan die van Fotostudio Marks of de leverancier van het product) is beschadigd.

5. Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Fotostudio Marks schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid uwerzijds te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal Fotostudio Marks u hiervan schriftelijk in kennis stellen. Fotostudio Marks het het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan u terug te betalen bedrag in te houden.

7. Niet goed, geld retour, klachten

1. Alle producten worden gecontroleerd voordat deze naar u verstuurd worden. Mocht er tocht iets niet goed zijn dan kunt u Fotostudio Marks binnen 24 uur na levering schriftelijk (via fax, brief of e-mail) of telefonisch contacten en vragen om herstel, vervanging of levering van het ontbrekende of gebrekkige gedeelte van het product.

2. Als u een product terug stuurt, dan moet u zelf de kosten van verzending betalen.

3. Alle klachten in verband met de levering, kwaliteit, hoedanigheid van het product of iedere andere klacht, zullen altijd door Fotostudio Marks, in behandeling worden genomen.

4. Fotostudio Marks zal binnen 10 werkdagen de klacht proberen op te lossen. Fotostudio Marks zal u hierover schriftelijk of telefonisch berichten.

8. Privacy
Klantgegevens worden uitsluitend verwerkt in overeenstemming met het privacy beleid. De gegevens zullen alleen gebruikt worden voor het tot stand laten komen van een overeenkomst en zullen onder geen beding aan derden verstrekt worden.

9. Aansprakelijkheidsuitsluiting
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Alle aanbiedingen, afbeeldingen, prijzen zijn onder voorbehoud van type, scan fouten en/of wijzigingen door de fabrikant.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.